חגים,  טו' בשבט,  מאפים,  מאפים מלוחים,  שבועות

פשטידת בצל, פטריות וגבינות

ארוחה נהדרת, בריאה וקלילה והכי חשוב טעימה וקלה להכנה. סלט ירקות רענן ליד ואתם מסודרים.
          
החומרים מודגשים בגוף המתכון.
1. במחבת רחבה מטגנים במעט שמן זית 2 בצלים קצוצים עד להזהבה.
מוסיפים סלסילת פטריות שמפיניון או תוכן מקופסת שימורים וממשיכים לטגן כשתי דקות.
2. מערבבים בקערה:
2 ביצים
1 שמנת חמוצה
2 כפות גדושות גבינת פרמז׳ן מגוררת
2 כפות גדושות גבינת מוצרלה/עמק מגוררת
2 כפות גדושות גבינה בולגרית מפוררת
1/2 כוס קמח תופח
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים את הבצל והפטריות ומערבבים עם תערובת הגבינה.
3. יוצקים לתבנית משומנת (התזה עם ספריי שמן נהדרת למטרה הזו) ומפזרים למעלה מעט גבינה מגוררת. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה עד שהפשטידה שחומה ויציבה.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: