מתוק וטעים,  צמחוני,  שבת בבוקר

פנקייק זריז וקל להכנה

יש לי בבלוג מתכון לתערובת פנקייק שמכינים מראש וכשרוצים להכין פנקייק שולפים אותה מהמזווה, מודדים ממנה כמות של כוס ומוסיפים לה כמה מצרכים. אתם בטח מכירים, כמו תערובת כזו שקונים בקופסה רק בהכנה ביתית.

לא מזמן האירו את תשומת ליבי שאין לי מתכון בבלוג לפנקייק זריז כאן ועכשיו, בלי הכנות מוקדמות. אז הנה הוא לפניכם המתכון שהולך איתי שנים ארוכות ארוכות והוא הכי קל להכנה שיש.

ויש גם סרטון בסוף

כמות של כ- 18-20 פנקייק׳ס בינוניים

1. מערבבים בקערה:

1/2 1 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה (שקית)

קורט מלח

2 כפות סוכר

מערבבים ומוסיפים:

2 ביצים

1 כוס חלב

3 כפות שמן

1 כפית תמצית וניל

הערבוב צריך להיות קצרצר עד לאיחוד החומרים ולא יותר.

2. משמנים מחבת נון סטיק במעט שמן ויוצקים מין הבלילה בעזרת מצקת קטנה אל המחבת. מטגנים עד שרואים בועות קטנות על פני הפנקייק. הופכים ומטגנים כדקה וחצי נוספות.

בין טיגון לטיגון אין צורך לשמן את המחבת.

3. מגישים חם עם תוספות כרצונכם.

הערות:

* אני השתמשתי במחבת מיועדת לפנקייק. אם אתם מכינים המון פנקייק בבית ואין לכם מחבת כזו כדאי שתקנו לכם. מאוד נוח לעבוד איתה והתוצאה יוצאת אחידה ואסתטית.

מחבת לפנקייק

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: