אפייה,  ללא גלוטן,  עוגות בחושות,  פסח

עוגת שוקולד ללא גלוטן

עוגת שוקולד ללא גלוטן, טעימה, קלה להכנה ומתאימה כמובן גם לפסח.
                             
תבנית קוטר 24 או 2 אינגליש קייק
1. מערבבים בקערה לפי הסדר:
4 ביצים
כוס שמן
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס אגוזים/שקדים טחונים
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
2. מערבבים בנפרד:
1/2 כוס קמח תפוח אדמה
1 שקית אבקת אפייה
1 סוכר וניל.
מוסיפים את תוכן קערת היבשים לתערובת הביצים בערבול קצרצר עד לאיחוד החומרים.
3. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות. להשגיח ולהיזהר לא לשרוף את הקצוות.
4. לעיטור, אבקת סוכר או גנאש שוקולד:
בקערה המתאימה למיקרוגל ממסים יחדיו:
1/2 מיכל שמנת מתוקה חלבית/צימחית
120 גרם שוקולד מריר
מערבבים היטב ויוצקים על העוגה.

 

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: