עוגת שוקולד כשרה לפסח ולרגישים לגלוטן
עוגת
עוגת שוקולד פשוטה וטעימה טעימה, כזו שהולכת נהדר עם הקפה.
1. מערבבים בקערה לפי הסדר:
4 ביצים
כוס שמן
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס אגוזים/שקדים טחונים
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
2. מערבבים בנפרד 1/2 כוס קמח תפוח אדמה + שקית אבקת אפייה וסוכר וניל. מוסיפים לתערובת לערבול קצרצר עד לאיחוד החומרים.
3. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות. להשגיח ולהיזהר לא לשרוף את הקצוות.
4. לעיטור, אבקת סוכר או גנאש שוקולד:
בקערה המתאימה למיקרו ממיסים יחדיו 1/2 מיכל שמנת מתוקה חלבית או צימחית ו-120 גרם שוקולד מריר. מערבבים היטב ויוצקים על העוגה.