אפייה,  עוגות בחושות,  פורים,  פרג

עוגת פרג בחושה ונהדרת

פרג. או שאוהבים או שלא ואני מאוד מאוד אוהבת פרג על כל צורות האפייה שלו. לכן, עבורי, לפתוח את צום יום כיפור עם פרוסת עוגת פרג וכוס קפה חם וטוב זה הכי אידיאלי.  הפעם הבאתי מתכון של הקונדיטורית מירי ארזי מקונדיטוריית מתוקה. טעמתי ונפגעתי 😉
     
 2 תבניות אינגליש קייק.
החומרים מודגשים בגוף המתכון.
1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מקרימים:
200 גרם חמאה רכה
1/4 1 כוסות סוכר
בינתיים קולפים ומגררים במגרדת 1 תפוח ושמים בצד.
2. מוסיפים בהדרגה לקרם החמאה:
 4 ביצים 
קורט מלח ומערבבים.
3. מפסיקים את פעולת המערבל ומוסיפים:
 1/2 1 כוסות קמח תופח
1 כוס פרג טחון טרי  מערבבים קצרות.
מוסיפים: 1/2 כוס קוקוס ואת התפוח המגורר ומערבבים רק עד לאיחוד החומרים.
4. יוצקים לתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות כ- 40 דקות.
                 צום מועיל וקל וגמר חתימה טובה לכולם.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: