אפייה,  בריא,  טו' בשבט,  עוגות בחושות,  עוגות פרי

עוגת פירות יבשים משגעת וקלה להכנה

ה-עוגה לטו בשבט!
עוגת פירות יבשים עשירה וטעימה במיוחד שאני תמיד מכינה בט״ו בשבט.
אם תשקיעו במבחר פירות ואגוזים העוגה תצא מושלמת בטעמה.
אני השתמשתי בפירות הבאים: תמרים, תאנים, משמשים, שזיפים, צימוקים, קליפות תפוז מסוכרות, אגוזי מלך, שקדים, אגוזי לוז וגרורת תפוז. כחופן מכל דבר.

1. מערבבים בקערה:

3 כוסות פירות יבשים ואגוזים/שקדים מסוגים שונים, קצוצים יפה.
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1/2 כוס סוכר חום
2. מוסיפים:
3 ביצים
5 כפות שמן קנולה/זית
מערבבים היטב ומשטחים בתבנית אינגליש קייק.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: