ללא גלוטן,  פסח

עוגת גזר נהדרת לפסח

עוגה מוצלחת לפסח, מעולה כמובן לנמנעים מגלוטן.
         

המצרכים מודגשים בגוף המתכון.

1. בקערת המערבל מקציפים:
7 חלבונים
1/2 כוס סוכר
2. בקערה נוספת מערבבים:
7 חלמונים
3/4 כוס סוכר
1 כוס גזר מגורר
1 כוס אגוזים טחונים
1 כפית קינמון
3. מקפלים בזהירות את התערובת עם קציפת החלבונים ומוסיפים בתנועות קיפול:
1 כוס קמח תפו"א
 1/2 שקית א. אפייה
4. יוצקים לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 30-35 דקות.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: