אפייה,  עוגות בחושות,  עוגות בננה,  עוגות פרי

עוגת בננות קלה מאוד להכנה

את המתכון הזה קיבלתי מחברה לפני המון זמן ותמיד כשנשארות לי בננות בשלות מידי אני מכינה את העוגה הזו. היא בבחינת ערבב ובחש ולתנור. הכי קל. והריח? מתוק מתוק 🙂
2 תבניות אינגליש קייק
המצרכים מודגשים בגוף המתכון.
1. בקערה גדולה מערבבים:
100 גרם חמאה מומסת

2 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר
3 בננות בשלות, מעוכות
2 כוסות קמח תופח
3 כפות שבבי שוקולד
2. יוצקים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35-40 דקות.
                                    פשטות נפלאה. בתאבון

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: