עוגיות,  פורים,  שוקולד

עוגיות שוקולד סדוקות ורכות

עוגיות טעימות מאוד וקלות להכנה. יש להקפיד על זמני האפייה על מנת להגיע למרקמן המושלם.

              

כמות של 28 -25 עוגיות (תלוי בגודל)

החומרים מודגשים בגוף המתכון.
1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
2. ממסים בקערה המתאימה למיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם:
200 גרם שוקולד מריר משובח
60 גרם חמאה
מערבבים עד שהתערובת הומוגנית וחלקה ומצננים במשך כמה דקות.
3. מקציפים בקערה עם מטרף ידני:
2 ביצים
7 כפות סוכר חום
מוסיפים:
1 כפית תמצית וניל
75 גרם קמח (7.5 כפות מדידה)
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
50 גרם שוקולד מריר קצוץ (לבחירה)
4. מערבבים היטב ומניחים מהתערובת תלוליות של עוגיות, 4 בשורה במרווח. (נעזרים ב-2 כפיות) אופים במשך 13 דקות בדיוק.
מוציאים מהתנור גם אם העוגיות נראות ומרגישות רכות. הן מתייצבות בחוץ.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: