ללא גלוטן,  עוגיות,  פורים,  פסח

עוגיות חמאת בוטנים קלות להכנה

עוגיות בעלות טעם עשיר על אף שלושת מרכיביהן: חמאת בוטנים + סוכר + ביצה. כן, זהו.
                       
1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
מרככים כמות של כוס אחת של חמאת בוטנים 30 שניות במיקרו.
2. מערבבים:
1 כוס סוכר
1 ביצה
כוס חמאת הבוטנים המרוככת
                            
מערבבים לתערובת חלקה והומוגנית.
                           
3. התערובת מאוד נוחה לעבודה. מגלגלים ביד כדורים בכמות של 3/4 כף ומשטחים עם גב כף היד.
                     
4. אופים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה במשך 6-8 דקות. לא יותר!! גם אם העוגייה נראית רכה- הוציאו אותה, היא תתייצב בחוץ. כשהעוגיות צוננות מפדרים באבקת סוכר.

העוגיות כשרות לפסח.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: