עוגיות

עוגיות בניחוח קינמון

העוגיות האלה כל כך טעימות שאפשר לאכול מהן ללא הפסקה. הן קלות להכנה וכיף גדול להכינן עם הילדים.
המתכון שייך לאימי היקרה שתחיה והוא מובא כאן איך שהוא, כולל השימוש בכוסות חד פעמיות 🙂

כמות  50-60 עוגיות

1. בקערה גדולה מניחים :

150 גרם חמאה רכה
3 כוסות חד פעמי  קמח
1 כוס חד פעמי אבקת שקדים טחונים
1 כוס חד פעמי סוכר
מיץ מתפוז אחד
1 כפית א. אפייה
2 שקיות סוכר וניל
1 כפית קינמון
1 ביצה  
2. לשים את כל החומרים יחדיו. אם נראה שחסר קמח להוסיף *מעט* עד שהבצק יהיה נוח לעיבוד ולישה.
3. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי סנטימטר.
4. קורצים צורות ומניחים בתבנית תנור המרופדת בנייר אפייה. מפזרים עליהן סוכר (רגיל) ליצירת עוגיות קראנצ'יות.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות 15- 20 דקות עד להזהבה.


הערות:

  • ליצירת עוגיות בטעם קוקוס משגע ניתן להמיר את אבקת השקדים באותה כמות של קוקוס.
  • מי שחפץ בטעם תפוזי יוסיף לתערובת גרידת תפוז מ- 1 תפוז.
  • ניתן להוסיף שבבי שוקולד צ'יפס לעוגיות מתוקות יותר.

                            עוגיות בקלי קלות ובטעם מעודן וטעים.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: