מתוק וטעים

ממתק שוקולד לבן

ממתק, כמו שממתק צריך להיות. מתוק, קריספי וקל מאוד מאוד להכנה. אמנם יש בו מעט חומרים אך הם לא תמיד בנמצא בבית.

סורו לסופר הקרוב, הוא שווה את זה!

המצרכים מודגשים בגוף המתכון.

1.בסיר קטן או בקערת נירוסטה המונחת מעל סיר עם מים רותחים (באן מארי)
ממסים: 200 גרם שוקולד לבן. לאחר שנמס מביאים את הקערה עם הסיר שמתחתיה לשיש ומוסיפים:
100 גרם ממרח נוגט לבן. מערבבים היטב.
2. לתערובת הקרמית מוסיפים:
150 גרם פצפוצי אורז
3-4 וופלים קצוצים.
מערבבים היטב עד שכל פצפוצי האורז עטופים בשוקולד.
3. משטחים היטב ומהדקים, רצוי עם פלטה, את המסה בתוך תבנית רינג מרובעת המונחת על תבנית אחרת המרופדת בנייר אפיה.
4. מקפיאים שעה. לאחר כשעה, מחלצים את ממתק השוקולד מהתבנית (יוצא בקלות) וחותכים עם סכין משוננת של לחם למלבנים קטנים.

הארות וטיפים

  • אני משתמשת בוופלים של חברת "מן".
  • ממרח נוגט לבן ניתן להשיג בכל סופר. אני משתמשת בממרח הפשוט של חברת "השחר".
  • אם אין לכם תבנית רינג בבית אתם יכולים להשתמש בתבנית אלומיניום מרופדת בנייר אפיה. לפני שאתם חותכים למלבנים יש לחלץ את הממתק הקפוא מהתבנית.

   
ממתק ששווה כל התעסקות. יאמי!

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: