אפייה,  מאפינס,  עוגות בחושות,  עוגות בננה,  עוגות יום הולדת,  עוגות שוקולד,  שבת בבוקר,  שוקולד

מאפינס בננות ושוקולד

היתה דרישה אצלי לאחרונה בבית למשהו משוקלד. מכירים את זה? ראיתי את הבננות קורצות לי מקערת הפירות ורגע לפני שהלכו לעולמן החלטתי לשלב אותן במאפינס כל כך טעימים בטעם בננה שוקולד. כולנו יצאנו מורווחים מהשילוב הנהדר הזה.

12-13 מאפינס

1. מערבבים בקערה:

2 בננות בשלות מעוכות

1/2 כוס שמן

2 ביצים

1 כוס סוכר חום

5 כפות גדושות אבקת קקאו

1/2 כפית מלח

1/2 כפית קינמון

2. מוסיפים:

2 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתייה

מערבבים עד כדי מחצית ומייד מוסיפים:

1/2 כוס מים רותחים

3. מערבבים עד לאיחוד ומעבירים לתבניות שקעים קשיחות או לתבניות מנייר בתבנית שקעים.

אופים במשך 15-18 דקות. המאפין מוכן כשקיסם הננעץ בתוכו יוצא עם פירורים לחים עליו.

4. אופציה: ממסים במיקרוגל 50 גרם שוקולד מריר עם כפית שמן במשך 30 שניות, מערבבים ויוצקים עם כפית על המאפינס. מקשטים בסוכריות צבעוניות.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: