חגים,  ללא גלוטן,  מאפים,  פסח

לחמניות לפסח מקמח מצה

1. מערבבים בקערה:

2 כוסות קמח מצה 

1 כפית מלח

1 כף סוכר
1 כפית א. אפייה
2. בסיר קטן מרתיחים:
1 כוס מים
1/2 כוס שמן
3.מוסיפים לסיר את היבשים ומערבבים בכף עץ.
4. מסירים מהאש ומוסיפים: 4 ביצים אחת אחרי השניה, בהדרגה. לערבב היטב אחרי הוספה של כל ביצה.
5. נותנים "לבצק" לנוח כ- 15 דקות. בידיים משומנות יוצרים לחמניות עגולות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-50 דקות.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: