ללא גלוטן,  מתוק וטעים,  פורים,  פסח,  שוקולד

טראפלס טעימים ונמסים בפה בקלי קלות

טראפלס כל כך טעימים ופשוטים להכנה ורק עם 3 מרכיבים. נסו ותתפעלו גם אתם.
              
1. ממסים בקערה גדולה המתאימה למיקרו:
1 פחית חלב מרוכז – כ-380 מ״ל
250 גרם שוקולד מריר משובח
30 גרם חמאה
2. ממסים בפולסים של 30 שניות כל פעם ומערבבים עד להמסה והומוגניות. מוסיפים טעם רצוי שאוהבים:
גרידת תפוז/אגוזים קצוצים/מנטה/הל וכו'. ניתן להשאיר גם ללא תוספות, טעים גם כך.
3. מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בניילון נצמד מכל צדדיה ומקפיאים עד שמתמצק. פורסים לפרוסות ומכל פרוסה ריבועים קטנים. יוצרים כדורים קטנים מכל ריבוע ומגלגלים בקקאו. שומרים במקפיא.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: