אטריות,  בישול,  ירקות,  פסטות,  צמחוני

אטריות דקיקות עם בטטה ועשבי תיבול

אני מאוד אוהבת אטריות חיטה דקיקות ואני מכינה אותן מידי פעם, כל פעם בוורסיה אחרת. (גם במרק עוף צח)

אממה, הקטנה שלי פחות אוהבת אטריות!

החלטתי הפעם להכניס פנימה בטטה מגוררת מתקתקה והתברר שזו היתה החלטה מצויינת. לא רק שהיא אהבה את המנה, היא אף ביקשה תוספת!

1. מטגנים בסיר בינוני-גדול:

1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות

כשהבצל מזהיב, מוסיפים:

2 שיני שום כתושות

1 בטטה בינונית קלופה ומגוררת

מערבבים היטב במשך 2-3 דקות.

2. מוסיפים לסיר:

1 שקית אטריות דקיקות

ומערבבים עם הירקות בסיר.

3. יוצקים 1/2 2 כוסות מים רותחים ומערבבים היטב.

מכסים את הסיר במכסה ומבשלים על אש נמוכה 3 דקות.

4. מוסיפים:

צרור כוסברה קצוצה

צרור שמיר קצוץ

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מערבבים ומבשלים כדקה נוספת עד שהאטריות רכות ומוכנות לאכילה.

5. טועמים ומתקנים תיבול. (בדרך כלל יש להוסיף מלח.)

6. מגישים לצד שניצל/עוף/טבעול וסלט ירקות קצוץ טרי.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: