אפייה,  ללא גלוטן,  פסח

עוגת קינמון ואגוזים לפסח, ללא גלוטן

עוגה מהממת, מאוד מאוד מומלצת לפסח או לנמנעים מגלוטן. טעמה מושלם והיא הולכת נהדר לצד כוס קפה.

משתבחת יום למחרת.

 

המצרכים מודגשים בגוף המתכון.

1. בקערת המערבל עם וו הבלון מקציפים:
6 חלבונים
קורט מלח
2. בקערה נוספת מערבבים:
6 חלמונים
1 כוס סוכר
2 כפות שמן
3 כפות יין אדום מתוק
1 כפית קינמון
3/4 כוס קמח מצה                                  
3. מערבבים היטב ומוסיפים:  100 גרם אגוזים טחונים
4. את התערובת מקפלים בעדינות עם קציפת החלבונים ויוצקים לתבנית אפייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 30-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: