מאפים,  מאפים מלוחים

אמפאנדס בצ'יק

את המתכון הזה קיבלתי ממישהי חמודה, והאמת? יצא נהדר ומפתיע בייחס לקלות ההכנה.
יש אינספור גיוונים ומליות, באמת שזה נתון לדמיונכם. הבצק הזה יקבל כל מילוי בתנאי שלא יהיה רטוב ועמוס מידי.
         
כמות של 18-20 כיסונים.
החומרים מודגשים בגוף המתכון.
1. בקערה לערבב:
2 כוסות קמח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
כפית מלח
2. לשים היטב, מרדדים וקורצים לעיגולים.
ממלאים במה שחפצים. סוגרים לצורת חצי ירח, מהדקים היטב ומברישים בביצה טרופה. מפזרים סומסום בנדיבות ואופים ב-175 מעלות-  40 דקות.
אופציות למילוי:
מילוי טונה: 2 ביצים קשות, 1 טונה, עגבנייה קצוצה ובצל מטוגן. מערבבים הכל וממלאים כמות של כף בכל כיסון. מפזרים פרמזן על המלית ואופים.
מילוי פיצה: מורחים קטשופ בכל כיסון ומפזרים פתיתי גבינה צהובה וזיתים קצוצים מעל.
לפני אפייה

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: